Saammeko esitellä

Annantalon Kesäparkissa esiteltiin perjantaina Rautatieaseman metrotaideprojektia. Sopivasti kahden sateen väliin jääneet aurinkoiset iltapäivätunnit houkuttelivat Annantalon pihalle mukavasti vilkkaita lapsia vanhempineen.

Annantalolla kesätöissä olevat nuoret ovat rakentaneet asemastaan pienoismallin, johon mallailevat valmiita kuviaan. Niin heidän on helpompi nähdä koko aseman kokonaisuus, etsiä yhdistäviä teemoja, katsoa mitkä kuvat sopivat yhteen. Pienoismallin avulla projekti oli myös helpompi havainnollistaa uteliaille.

WP_20160617_029

Nuoret olivat itse kertomassa työrupeamastaan, ja projekti innosti selvästi monia, jotka kuulivat siitä ensimmäistä kertaa. Kaikki pitivät hienona sitä, että nuoret ja taide ovat saaneet tällaisen paraatipaikan. Elo-syyskuun vaihdetta jäätiin odottamaan innokkaasti ja uteliaasti.

No, hyvä on. Yksi pienoismallia tutkimaan pysähtynyt onnistui toteamaan vain: “No mitä tähän nyt sanois. Ihan jees.” Tulkitsimme mielipiteen yksimielisesti myönteiseksi mutta hämmästyneeksi. Ole hyvä Steissi!

WP_20160617_026

Kerro ja kommentoi